ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران
نوشته شده توسط : sevda

ثبت چک سامانه صیاد بانک مهر ایران یا سایر بانک ها، یکی از مهم ترین تفاوت های چک صیادی و معمولی است. به عبارت دیگر، دارندگان چک های بانکی هنگام صدور هر برگه از آن، باید به صورت اینترنتی هم اطلاعات آن را ثبت کنند. تا زمانی که ثبت آنلاین چک انجام نگرفته باشد، امکان پاس کردن و دریافت وجه وجود نخواهد داشت. این فرایند تا حد زیادی موجب افزایش امنیت چک گردیده و از سوء استفاده های احتمالی جلوگیری می کند.

با توجه به الزام ثبت چک، مشتریان بانک مهر باید شناخت کاملی از برنامه ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران داشته باشند. این بانک به منظور تسهیل فرایند ثبت و تایید چک های صیادی، دو روش مختلف را پیش روی مشتریان قرار داده است. این موارد شامل سامانه صیاد و برنامه همراه بانک می باشند. از این رو دارندگان چک های صیادی با توجه به شرایط خود، می توانند از هر کدام از این روش ها جهت ثبت صدور چک خود استفاده کنند. مراجعه به سامانه صیاد بانک مهر ایران یک روش بسیار ساده و مناسب جهت ثبت چک می باشد که نیازی به نصب برنامه خاصی هم ندارد. بنابراین افراد در هر لحظه می توانند با استفاده از سیستم های کامپیوتری یا گوشی موبایل به این سامانه وارد شده و اطلاعات چک خود را ثبت کنند. با توجه به اهمیت فرایند ثبت چک های صیادی، در این مقاله نحوه ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران را به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم.



ورود به سامانه صیاد بانک مهر ایران

با رونمایی از نسل جدیدی چک های بانکی یا همان چک صیادی، قوانین مربوط به صدور و دریافت وجه چک هم دچار تغییرات گسترده ای شده است. به این ترتیب، دارندگان دسته چک هنگام صدور هر برگه از آن، باید با مراجعه به سامانه صیاد هم نسبت ثبت چک خود اقدام کنند. در واقع برگه فیزیکی چک بدون ثبت آنلاین در سامانه صیاد، هیچ ارزشی نخواهد داشت. این شرایط برای تمامی بانک ها از جمله بانک مهر ایران صادق است. از این رو مشتریان باید اطلاع کاملی از شیوه ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران داشته باشند. این گونه می توانید در هر ساعتی از شبانه روز به این سایت مراجعه کرده و چک های صیادی خود را ثبت کنید. جهت این امر، ابتدا باید سامانه صیاد وارد شوید. از آن جایی که ممکن است برخی از مشتریان و دارندگان چک های بانک مهر شناخت زیادی از این سامانه نداشته باشند، در این قسمت نحوه ورود به سامانه صیاد بانک مهر را برای تان آورده ایم.

برای ورود و ثبت چک سامانه صیاد بانک مهر ایران، نیازی به طی کردن مراحل پیچیده و دشواری وجود ندارد. بلکه کافی است یک سری اقدامات ساده را به صورت گام به گام انجام دهید که در این بخش به آن ها پرداخته ایم. این اقدامات مورد نیاز برای وارد شدن به سامانه صیاد، شامل موارد زیر می باشند:

  1. ۱ابتدا باید آدرس اینترنتی سایت بانک مهر ایران یعنی www.qmb.ir را در مرورگر خود قرار داده و سرچ کنید. سپس کمی منتظر بمانید تا گوگل نتیجه جست و جویتان را نمایش دهد. اولین سامانه بالا آمده در لیست گوگل با همین نشانی و عنوان مربوط به برنامه ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران است. پس بر روی آن کلیک نموده و وارد شوید.

    سرچ آدرس اینترنتی سایت بانک مهر ایران

  2. ۲در مرحله بعد به صفحه اصلی سایت بانک مهر ایران وارد شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. در قسمت بالای صفحه منویی وجود دارد که شامل گزینه های مختلفی است. به منظور ورود به سامانه صیاد و ثبت چک، باید از این منو بر روی گزینه «سامانه صیاد» کلیک کنید.

    سامانه صیاد در سایت بانک مهر ایران

  3. ۳در نهایت، وارد سامانه صیاد بانک مهر ایران شده و تصویر زیر را مشاهده خواهید کرد. در این قسمت انواع خدمات مرتبط با چک های صیادی ارائه می شوند که ثبت چک، تایید، انتقال و عودت چک مهم ترین آن ها محسوب می شوند. در صورتی که قصد ثبت صدور چک صیادی خود را داشته باشید، باید از طریق گزینه «ثبت چک» اقدام کنید.

    سامانه صیاد سایت بانک مهر ایران

با طی کردن این مراحل ساده، می توانید به سامانه صیاد بانک مهر وارد شوید. در ادامه نحوه ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران را هم به صورت کامل برای تان توضیح می دهیم تا جهت ثبت صدور چک صیادی خود با مشکلی مواجه نشوید.

 

 

بیشتر بخوانید: ثبت چک در سامانه صیاد بانک صادرات

به کانال تلگرام ما بپیوندید

به صفحه اینستاگرام ما بپیوندید

نحوه ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران

حال که روش ورود به سامانه صیاد را فرا گرفته اید، به سادگی می توانید وارد این سامانه شده و از این نظر با چالشی رو به رو نخواهید شد. موضوع مهم دیگر در این رابطه برای دارندگان چک های صیادی بانک مهر، نحوه ثبت چک ها در سامانه صیاد است. ثبت صدور چک از طریق این سامانه بسیار ساده بوده و طی چند ثانیه می توانید مراحل آن را طی کنید. با این حال، از آن جایی که ممکن است برخی مشتریان تا کنون نسبت به ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران اقدام نکرده باشند، در این قسمت نحوه انجام این فرایند را هم بیان خواهیم کرد. قبل از هر چیز، توجه کنید که برای ثبت صدور چک به یک سری اطلاعات نیاز دارید که باید آن ها را آماده داشته باشید. کد یکتای چک یا همان شناسه صیادی و اطلاعات ذی نفع مهم ترین اطلاعات مورد نیاز هستند. هم چنین، در این روش احراز هویت با رمز یکبار مصرف انجام می گیرد.

در صورتی که اطلاعات لازم را از قبل آماده داشته باشید، با طی کردن چند مرحله ساده می توانید ثبت چک سامانه صیاد بانک مهر ایران را انجام دهید. این مراحل لازم برای ثبت صدور چک در سامانه صیاد، به شرح ذیل می باشند:

  1. ۱ابتدا باید با توجه به توضیحاتی که در بخش قبل ارائه دادیم، به سامانه صیاد بانک مهر وارد شوید. پس از ورود به این قسمت، بر روی اولین گزینه موجود یعنی «ثبت چک» کلیک نمایید.

    ثبت چک سامانه صیاد بانک مهر ایران

  2. ۲با انتخاب گزینه قبل، وارد اولین مرحله ثبت چک خواهید شد. در این بخش از شما درخواست می شود کد یکتای چک خود را وارد کنید. منظور از کد یکتا همان شناسه صیادی است که برای هر برگه چک به صورت منحصر به فرد تعریف شده است. پس جهت ثبت صدور از طریق برنامه ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران، این کد را در جایگاه تعیین شده برای آن قرار داده و از گوشه پایین و سمت چپ صفحه گزینه «تایید» را بزنید.

    بررسی چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران

  3. ۳گام بعد برای ثبت صدور چک به صورت آنلاین، مربوط به احراز هویت صاحب حساب است. فرایند احراز هویت در این مرحله از طریق شماره کارت بانک قرض الحسنه مهر ایران که مربوط به شخص مالک دسته چک می باشد، انجام خواهد پذیرفت. به این ترتیب که باید شماره کارت، تاریخ انقضاء و cvv2 را وارد کرده و کد یکبار مصرفی را که برای روی گوشی موبایل تان ارسال می شود، تایید کنید. پس از تکمیل تمامی اطلاعات خواسته شده در این بخش از سامانه صیاد بانک مهر ایران، بر روی گزینه «تایید» کلیک نمایید.

    احراز هویت صاحب حساب در سامانه صیاد بانک مهر ایران

  4. ۴در مرحله بعد نوبت به تایید اطلاعات چک و ذینفع می رسد. اطلاعات چک شامل مبلغ چک، تاریخ سررسید چک، شماره شبا و بابت هستند. مشخصات ذینفع هم شامل نام و نام خانوادگی و کد ملی برای اشخاص حقیقی و نام شرکت و شناسه ملی برای اشخاص حقوقی هستند. پس اطلاعات چک و ذینفع را هم تکمیل نموده و از گوشه پایین و سمت چپ صفحه بر روی گزینه «ثبت اطلاعات» کلیک کنید.

    درج اطلاعات ذینفع و مالی چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران

  5. ۵به این ترتیب، اطلاعات ثبت شده جهت تایید نهایی نمایش داده می شوند. پس باید مبلغ چک، سری و سریال، تاریخ سررسید، بابت و مشخصات ذینفع را یکبار دیگر بررسی کرده و در صورت تایید، گزینه «تایید و ثبت نهایی اطلاعات» را بزنید.

    تایید اطلاعات ذینفع و چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران

  6. ۶در صورتی که تمامی اطلاعات را به شکل صحیح وارد کرده باشید، ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران با موفقیت انجام گرفته و پیام زیر برای تان نمایش داده می شود. اکنون ذینفع می تواند بدون هیچ مشکلی نسبت به انجام اقدامات لازم برای نقد کردن چک اقدام نماید.

    ثبت موفق چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران

با انجام مراحل بالا، به راحتی می توانید چک های صیادی خود را در سامانه صیاد بانک مهر ایران ثبت کنید. پس بدین منظور نیازی به مراجعه حضوری به شعبه یا اماکن دیگر وجود نخواهد داشت.

 

بیشتر بخوانید: ثبت چک در سامانه صیاد پست بانک

برنامه ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران

در بخش قبل نحوه ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران را توضیح دادیم. پس اکنون به راحتی می توانید وارد این سامانه شده و چک صیادی خود را در وجه ذینفع ثبت کنید. اما توجه داشته باشید که علاوه بر سایت مذکور، امکان استفاده از برنامه موبایل هم برای ثبت صدور چک های بانکی وجود دارد. برنامه تعیین شده برای ثبت چک های بانکی جدید همان همراه بانک مهر ایران است. در صورتی که قصد استفاده از اپلیکیشن موبایلی جهت ثبت چک سامانه صیاد بانک مهر ایران را داشته باشید، باید همراه بانک را بر روی گوشی موبایل خود نصب کرده و آن را فعال کنید. به این ترتیب، با ورود به حساب خود در همراه بانک و بخش «خدمات چک صیادی»، امکان ثبت صدور چک را خواهید داشت. فرایند ثبت چک در همراه بانک هم کاملا مشابه این امر در سامانه صیاد است.

منبع : ثبت چک در سامانه صیاد بانک مهر ایران





:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 19 فروردين 1403 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: